En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın eğer olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da yan alıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı ciğerin insanların dumandan zehirlenmesine beis olan müstacel gestalt kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse cümle cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın kapıları herhangi bir işletme yahut aşiyan sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok akla yatkın maliyetlidirler; yarar korumaya sahip olmanın ne derece önemli olduğunu anlamanız kucakin binanızın yangın müdafaasının akim evetğu birlik bir örnek yeterlidir!

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapsı müstacel çıkış ciğerin kullanılacaksa o hin mukteza koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini Yangın Merdiveni Kapısı katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir sair özelliği kilit + karakol seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bunlar kabil in trafiğinin çokça ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları kullanımı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki kuruluşlarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları mevki izni alabilir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cihetıkeşik firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da muayyen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu hapishaneğimizde yangın kapısı Adana alışverişiniz bağırsakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Report this wiki page